تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه کاچی مخصوص

طرز تهیه کاچی مخصوص

نویسنده :نویسنده
تاریخ:چهارشنبه 31 خرداد 1396-03:55 ق.ظ

[ad_1]

مفیدستان:

بامداد – طرز تهیه کاچی مخصوص

مواد لازم برای کاچی :

آرد گندم یک پیمانه
کره یا روغن ۱۰۰_۱۵۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
گلاب یک‌ چهارم پیمانه
زعفران ساییده شده به میزان دلخواه
آب ۳ پیمانه
* ادویه های مخصوص کاچی از هر کدام یک‌ چهارم قاشق چایخوری

* ادویه های مخصوص کاچی :
دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه خیلی کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز که میزان آن بستگی به ذائقه خودتان است من تقریبا از هر کدام یک‌ چهارم قاشق چایخوری ریختم ولی دارچین را کمی بیشتر ریختم.

طرز تهیه کاچی مخصوص :

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. حالا ادویه ها را یکی یکی اضافه کرده هم می زنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها در بیاید، پس از آماده ‌شدن آرد و ادویه ها، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید. این مرحله حداقل ۵ دقیقه به طول می انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید.

بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود ۲۰ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزیین کنید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. می توانید هر کدام از ادویه ها را که خواستید از دستور حذف کنید. این کاچی چون برای بعد از زایمان بود من از تمام ادویه ها استفاده کردم. کاچی برای خانمهایی که تازه زایمان کردند عالی است و توصیه می شود دو روز بعد از زایمان مصرف شود نه روز اول.

منبع : بیتوته

[ad_2]

لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب طرز تهیه کاچی مخصوص در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :طرز تهیه کاچی مخصوص
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%a7%da%86%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
زائرسرای قم
یکشنبه 4 تیر 1396 07:59 ق.ظ
ســــلام !
وبلاگتون زیباست!
موفق باشید
بانو
چهارشنبه 31 خرداد 1396 03:34 ب.ظ
خیلی دوست دارم تبادل لینک داشته باشم.بهم سر بزن اگه خوشت اومد تبادل انجام بده
تخفیف ریحون
چهارشنبه 31 خرداد 1396 12:14 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

شاینا
چهارشنبه 31 خرداد 1396 12:00 ب.ظ
سلام
بهت سر زدم بهم سر بزن تا تبادل داشته باشیم به نفع هر دومونه.
مرسی که زود میای
ساخت وبلاگ
چهارشنبه 31 خرداد 1396 07:15 ق.ظ
ساخت وبلاگ
سیستم وبلاگدهی آریا با فضایی متفاوت و امکاناتی جدید و کاربردی پذیرای شما وبلاگ نویس عزیز می باشد
همین حالا شعبه 2 وبلاگ خود را با هر موضوعی که باشد می توانید در سایت آریا افتتاح نمایید .
تجربه ای متفاوت و لذت بخش با سایت آریا
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر